Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от boyracer Покажи съобщение
    7 к за мен е минимума ако наистина искаш да си караш колата а не да препродаваш. Бобби обижда вас и останлите колеги с тези постове, хората са си взели коли които харесват работили са зада изкарат парите,теглили са заеми и не е коректно да ги определяш като балъци.

P.S. Всички знаем че в Бг цената не е никава гаранция но поне за 7к имаш някъв шанс колата да е читава за 5к 100% си във филма.
    Ае сега па обиждам..........стига глупости, просто изказвам мнение, ако някой се смята засегнат...СОРРИ....
    Е то същото, да ми определят колко пари трябва да дам за еди какво си....думата балъци е няма в моя речник......избягвам да давам определения и то виртуално....а следете мненията ми....стига сте се засягали от нищото....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Хайде да се върнем на темата. Има ли модификации, като тази, или тука е сменян волана? Все ми се струва, че би трябвало да е мултифункционален като е излизала от завода колата...
      http://www.cars.bg/offer/c1838495
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        Хайде да се върнем на темата. Има ли модификации, като тази, или тука е сменян волана? Все ми се струва, че би трябвало да е мултифункционален като е излизала от завода колата...
        Климатроник, Ел.стъкла, Ел.огледала, Подгряване на седалки, Стерео уредба, Алуминиеви джанти, Мултифункционален волан!!!
        Даже не гледат и какво пишат!
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Хайде да се върнем на темата. Има ли модификации, като тази, или тука е сменян волана? Все ми се струва, че би трябвало да е мултифункционален като е излизала от завода колата...
          Привет, според мен е такъв волана.. и навито е афтърмаркет , предполагам че не е имала мн екстри колата.. по принцип тази кола седи от да не кажа много 8-9 месеца в същата автокъща, не съм я гледал , но подозирам че е странно да седи толкова време там

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

Точно тая е пълна скръб, гледал съм я....още едно пояснение за цената и състоянието на колата...дано сега не наскачат...)...халогените са като мини аквариуми, има и гупи вътре..)...таз мултимедиа, навигация, каквото и да е там, е посната като у селска кръчма плазма, изтърбушена работа...

Comment

• Явно си е такава-опоскана...няма и круиз също.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                А, бре това тема за покупка на 159 ли е или е за това на кой какво му се иска и на каква цена му отърва да го купи?!!

Е'га ти спама!

Е за'тва такива като него карат 155 и се облизват за 159, а останалите балъци шофират 159 ...

И не ни обижда, защото:

1. шофираме колата която искаме
                2.платили сме за нея толкова пари колкото искаме.
                3. не сме бръкнали в ничий чужд джоб за да платим тази цена.

На Боби му пожелавам да си купи 159-ка на цената която е готов да заплати за нея.Пожелайте му и вие и да приключва спама.

П.П.
                Стига си се връзвал на всеки който си мечтае за 159-ка.

Не разбираш ли че просто ви бъзика за цената и вие се връзвате на спама му.

Преди 1'5 -2 години във форума си "пробиваше" път тезата, че видиш ли след "излизането" на Джулията цените на 159-ките ще "паднат" главоломно .

Е, й? "Падна" ли цената.

За поддържан автомобил независимо дали 156, GT, 159-ка или друг модел на АР се заплаща съответната цена и тази цена е за спестените нерви и ядове, време и пари по ремонтите.
                Благодаря за пожеланието....
                Недей да гадаеш какво карам......изпадаш в ролята на екстрасенс от тв предаване...))
                Относно 155...или добро, или нищо.......за да не те добарам с нея на някой байр, и да гледам 2.4, как пуши и не върви....).....та да видиш , кон боб яде ли?...))
                Last edited by Бобби; d.m.y г., 14:28.

Comment

• Моля.Успех с покупката.
                  Не гадая, щот не ми пука кой какво "кара" ...
                  Не мое ма "добараш".
                  Защото не се "състезавам" ни нагоре, ни надоле по баирите.
                  Само по-магистралата.Ама и там не се състезавам, а си шофирам за удоволствие.

А явно и ти гадаеш и влизаш и излизаш в ролята на екстрасенс.
                  Моята не пуши.Изобщо.Само прибира джантите и виждаш как излита ...после помирисваш остатъка от боба и се размечтаваш...
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Чак пък да излита...

Много са красиви 159ките, и аз мечтая за външния им вид, обаче е много тъжно че нямат нито един свестен мотор

Доста неприятно е да имаш 2.4 и да знаеш че бмв 330д например върви много повече и гори по-малко... А и са по-здрави, не пукат глави, не късат ремъци... и т.н.
                    Автоматика също е 100 пъти по-хубав и здрав.

Е как да си купя 159 като го знам това? Само заради красотата ли ?
                    156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                      Чак пък да излита...

Много са красиви 159ките, и аз мечтая за външния им вид, обаче е много тъжно че нямат нито един свестен мотор

Доста неприятно е да имаш 2.4 и да знаеш че бмв 330д например върви много повече и гори по-малко... А и са по-здрави, не пукат глави, не късат ремъци... и т.н.

Може спокойно да си караш 156-цата и да подминеш тази темаАааа забравих-и да си купиш БМВ 330ДДДДДДДДДД

То аз не познавам някой със 159 дето да не скъсал ремък, спукал глава и т.н..........С една дума всички!

ВЕРВАЙ си!!!

Сори-нямаше да пиша в тази тема, но не се стърпях!
                      Last edited by stu; d.m.y г., 16:01.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Не е всичко на този свят пилене на гуми.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Не е всичко на този свят пилене на гуми.
                          Амин!

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                            Чак пък да излита...

По тая логика трабва всички да сме ергени
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Какво да кажа аз, като ще смъкна едни 15 коня (теоретични) а ще кача едни 300 кг. (реални)

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• 159 1.8 ли искаш?
                                156 2.0TS

Comment

Working...
                                X